Apparatene som forsterker enhver behandling

-Hydrodermabrasion:

er en type dyprengjøring, der vanntrykk brukes for å fjerne død hud og for å bringe rensende og fuktighetsgivende stoffer til huden. På grunn av dens dypgående effekter, er den egnet for alle hudtyper.

Myker opp fine linjer og rynker og forbedrer hudens elastisitet. 


-Ultralyd:

1 Mhz ultralyd i ansiktet, ikke invasiv smertefri behandling. Når ultralydbølgene kommer i kontakt med huden, øker temperaturen på huden og har en direkte effekt på bløtvevet.

Denne behandlingen fremmer eliminering av fettceller, forbedrer næring og oksygenering av vev og aktiverer blodsirkulasjonen.

Dette er mye brukt for postkirurgiske behandlinger, fibrose og for å gi næring og oksygenering av huden, fordi det øker membranens permeabilitet og vevets regenererende kapasitet.


-Ultrasonic peeling/skin scrubber:

Behandling designet for å rengjøre huden dypt ved å fjerne døde hudceller og det ytterste hornlaget av huden. Denne behandlingen utføres ved hjelp av en spatel som genererer ultralydbølger og gir en vibrasjonsvirkning. Når denne vibrasjonen kommer i kontakt med huden, hjelper den med å fjerne døde hudceller og stimulerer huden.


-Coldhammer:

Hjelper til med å lukke porene og glatter, beroliger og reparerer huden. Kan bidra til å redusere rødhet.


-Radiofrekvens(RF):

Bipolar radiofrekvens (RF) bruker to elektroder for å passere RF -strøm gjennom et definert volum av vev.

RF -terapi bruker lavenergistråling for å varme opp det dype laget av huden din som kalles dermis. Denne varmen stimulerer produksjonen av kollagen for å forbedre tegn på rynker og slapp hud. Dette er spesielt indikert for å korrigere slapp hud i ansiktet og halsen.


-Oxygen spray:

Denne behandlingen er designet for å gi næring til ansiktshuden. Vitaminer, mineraler og viktige næringsstoffer som sprayes på epidermis kommer direkte inn i huden og resulterer i en mykere og superhydrert hud.


-Diamantslip

Fjerner døde hudceller ned til stratum corneum, fjerner smuss fra porer og minimerer aknearr. 

Øker hudens elastisitet, minimerer fine linjer, bedrer hudtekstur og holder huden ungdommelig!

Gjør huden mindre slapp og grov, og jevner ut hudfargen.

Ved bruk av vakuum og diamanthodene gis en lett slipeeffekt i form av friksjon når maskinen jobber på huden. Dette bidrar til økt lymfedrenasje, økt regenerering, bedring av hud i form av aldring, pigmentering og store porer. 
I tillegg vil behandlingen øke opptaket av næringsstoffer.


-Magic Gloves og mikrostrøm


"Magic Gloves" brukes til å gi lavspennings impulsstrømmer for å aktivere hudcellene.

Dette fremmer metabolismen, gjenoppretter hudens elastisitet og styrker ansiktsmuskulaturen og hudstrukturen.
Gjør huden strammere, glattere og mer elastisk.


HydroFacial

KR 1990,-

Her bruker vi flere ulike apparater i samme behandling Behandlingen består av rens, drenerende og rensende syrepeeling og vannpeeling, dyprens med spesialapparat, innslusing og stimulering i dybden ved hjelp av ultralyd og radiofrekvens.

Vær klar for en strålende hud! 


LUX Signaturbehandling

KR 2390,-

En behandling som tilpasses nettopp din hud. Vi kombinerer forskjellige apparater og kjemiske peel inn i behandlingen for å stimulere i dybden.

MÅ prøves!!!

Basic ansiktsbehandling

KR 1050,-

I denne behandlingen tilpasses alle produktene til din hudtype. Huden renses og skrubbes før vi tilfører konsentrert næring i form av serumer og konsentrater skreddersydd for din hud. Behandlingen berikes med en god massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med en tilpasset maske og utvalgte kremer.

Dyprens

Kr 1050,-

Rens, peel, utklemming, maske og avsluttende krem.