Sothys Behandlinger

SOTHYS, et univers av eleganse, effektive og sensoriske behandlinger.
Sothys er en svært spesialisert merkevare som fra begynnelsen i 1946, raskt utviklet et ekstraordinært rykte takket være forpliktelsen til forskning og innovasjon. I dag er merkevaren en anerkjent ekspert innen "cutting-edge" skjønnhets behandlinger.
Velger man Sothys, en av de originale merkevarene fra verden innen spa og skjønnhetsindustrien, betyr at man velger sofistikert teknologi kombinert med en unik opplevelse for sansene.

Youth Intensive

KR 1490,-

Gjennom fem trinn, og ikke mindre enn åtte spesifikke formler, opplever du Sothys Youth effekt med avslapning og ekspertbehandling, for synlig yngre hud. Super som en kur

Hydra3ha intensiv

KR 1490,-

I en perfekt allianse av tekniske fremskritt og sensoriske glede, kombinerer denne behandlingen ultra-behagelige teksturer med høy-aktive ingredienser for å bade huden i velvære trivsel og gi den en følelse av absolutt fuktighet.

Secrets de Sothys

KR 2490,-

Secrets de Sothys ® kombinerer utrolige sensoriske opplevelser med moderene teknikk for en uforglemmelig opplevelse! Secrets de Sothys ® kombinerer elegant og stilfullt ingredienser som gir deg den ultimate behandlingen og en følelse av luksus og velvære