Over 20 års erfaring og ekspertise

Avanserte løsninger for hudhelse

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger som kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcelle-komponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.


Signature Treatment! Face, Neck & Decollete

Bestselger! Svært effektiv antiage behandling. Dr.Zein Obagi er selve Hollywood legen og er anerkjent verden over for sine revolusjonerende produkter og behandlinger som gir unike resultater

Kr 2490,-The Red Carpet Treatment/Brightening treatment

´The Ultimate Red Carpet Treatment´ En Luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å GLØDE! Ansikts-og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

Kr 1990,-Stimulation Peel/Party Peel

Liten tid men ønsker resultater?

Syrepeel som forbedrer hudkvaliteten Behandlingstid ca 20-30min. En stimulerende behandling som kombinerer 3 effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk, jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt lunsj/partypeel og anbefales som kur for langvarig resultat

Anbefales som en kur på 6 beh med ca 3 ukers mellomrom.

Kr 1490,-Clear up dyprens

En effektivisering av den klassiske dyprensen. Behandlingstid ca 45-60min. Effektivisering av den klassiske dyprensen! Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensning vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og anti-innflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader

Kr 1190,-


ZO Behandlinger

Green Peel Behandlinger

GREEN PEEL® THE POWER OF NATURE Green Peel®

er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.


GREEN PEEL®EYE CONTOUR TREATMENT

Denne kan legges til alle Green Peel behandlinger

motvirker rynker og fine linjer rundt øynene. Huden under øynene er tynn og har små kappilærer. Disse kan bli tette som en åreforkalkning og bli misfarget. Behandlingen virker drenerende og øker mikrosirkulasjonen. Stimulerer og restrukturerer øyepartiet med langsiktig virkning. Dr.Schrammek's øyebehandling er en effektiv forbeyggende behandling mot LINJER, MØRKE RINGER og POSER under øynene. Etterlater en behagelig følelse av velvære.

Kr 800,-


Green Peel Express

Liten tid men ønsker resultater? Dette er en ekspress utgave av den ordinære Green Peel Fresh up. Behandlingen varer i ca 15-20 minutter og gir en strålende fin glød, perfekt før fest eller når du må ha en quick fix!

Kr 990,-


Green Peel Fresh Up

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

Kr 1300,-


Green Peel Energy

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

Kr 1500,-


Green Peel Classic

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår. Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud.

Kr 2700,-


Danné Enzymterapi

Hovedbjelken i DMK Skin Revision er enzymterapi. Enzymterapi er den eneste ordentlige oksygenbehandlingen for hudvevet som virker etter de gitte anatomiske og fysiologiske aspekter. Derfor kan vi vise til resultatorienterte hudbehandlinger.

DMK enzymterapi jobber ut fra prinsippet om «reversert osmose». Dette virker utrensende på slagstoffer, fungerer som en peeling og er med på å øke blodgjennomstrømningen slik at hudcellene kan få oksygen fra kroppens innside.

 

Enzymbehanlingen virker oppstrammende, utglattende og foryngende på huden. Synlige resultater merkes og føles allerede etter første behandling.

Kr 1790,-

Sothys Behandlinger

SOTHYS, et univers av eleganse, effektive og sensoriske behandlinger.
Sothys er en svært spesialisert merkevare som fra begynnelsen i 1946, raskt utviklet et ekstraordinært rykte takket være forpliktelsen til forskning og innovasjon. I dag er merkevaren en anerkjent ekspert innen "cutting-edge" skjønnhets behandlinger.
Velger man Sothys, en av de originale merkevarene fra verden innen spa og skjønnhetsindustrien, betyr at man velger sofistikert teknologi kombinert med en unik opplevelse for sansene.High Protection eye treatment

Kan kombineres med alle Sothys behandlinger

Ta vare på ansiktets mest delikate område med denne beroligende og oppfriskende behandlingen designet for øyepartiet. Spesielt utviklet for å lindrer poser, redusere mørke ringer, bekjempe tørrhetslinjer og rynker. De nøye utvalgte planteekstraktene kombinert med terapeutens spesifikke massasjeteknikker etterlater øyekonturen med et synelig løft.

Kr 890,-Resurfacing Peeling

En kraftfull behandling for deg som ønsker å gi huden en real kick-start. Perfekt å utføre før en spesiell anledning for redusere tretthets-tegn og bringe ny vitalitet til huden. Behandlingen inneholder rens av huden, peeling med mikrokrystaller og bioteknologiske peptider, dyptvirkende glykolsyrepensling med mild kjemisk-peeling, rebalanserende balm med kraftfulle antioksidanter/peptider og en avgiftende oksygen-maske. Den avslappende behandlingen avsluttes med påføring av øyekrem, samt serum og dagkrem tilpasset din hudtype. Etter en enkelt behandling, er huden synlig klarere, jevnere og fornyet. En mer strålende hud:

Kr 1050,-C-Tox

Denne C-vitamin behandlingen jobber for å lysne pigmenteringer og gi huden en ny glød! Passer for alle

Kr 1050,-Energizing Intensive

En dyptrensende og energigivende behandling basert på kraftig Sibirsk ginseng som lader opp ”cellenes batterier” som gir huden en fornyet glød tillater den å avsløre sin ungdommelighet som aldri før. Optimaliserer og forsterker cellenes naturlige prosesser som igjen fører til en bedre beskyttet og sunnere hud. Etterlater en følelse av friskhet og en synlig fornyet glød.

Kr 1490,-Youth Intensive

Gjennom fem trinn, og ikke mindre enn åtte spesifikke formler, opplever du Sothys Youth effekt med avslapning og ekspertbehandling, for synlig yngre hud. Super som en kur

Kr 1490,-Hydra3ha intensiv

I en perfekt allianse av tekniske fremskritt og sensoriske glede, kombinerer denne behandlingen ultra-behagelige teksturer med høy-aktive ingredienser for å bade huden i velvære trivsel og gi den en følelse av absolutt fuktighet.

Kr 1490,-Secrets de Sothys

Secrets de Sothys ® kombinerer utrolige sensoriske opplevelser med moderene teknikk for en uforglemmelig opplevelse! Secrets de Sothys ® kombinerer elegant og stilfullt ingredienser som gir deg den ultimate behandlingen og en følelse av luksus og velvære

Kr 2490,-Esthemax spesialmasker

Kanskje verdens mest omtalte masker


Hydrojellymask fra Esthemax har en svært balansert mengde kalium, magnesium, natrium, klorid, fosfor, bikarbonat, og natriumpyrofosfat som gjør at kroppen klarer å ta imot den næringen som tilføres samt holde på den.
Dette er den unike og gjennomgående evnen til alle maskene til Esthemax.


Kan legges til som ekstra i alle ansiktsbehandlinger

Kr 250,-

Apparater som forsterker enhver behandling

Microneedling

Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse.

Vi lager en kontrollert skade i huden ved å lage tusenvis av mikroskopiske hull slik at huden selv setter i gang reparasjonsprosessen. Dette kombineres med ulike peelinger og serum,

Store porer reduseres, arr, rynker og fine linjer blir forbedret.

Du merker etter 6 til 10 uker at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.
Vi har alle kollagen i huden, kollagenproduksjonen reduseres jo eldre man blir. Huden blir slappere, mer gusten og linjer/rynker oppstår. 
Når man arbeider med Microneedling, er formålet å stimulere huden til selv å danne nytt kollagen i underhuden.

Kr 2500,-


Hydra Beauty Facial

Her bruker vi flere ulike apparater i samme behandling

Behandlingen består av rens, drenerende og rensende peelingmassasje, dyprens med spesialapparat, innslusing av spesialserum, muskelstimulering og maske

Kr 2490,-